De 4e editie van Heerlijk Heeswijk staat in het teken van ‘Verbinding door beweging’. Wijkaccommodatie De Nielt en Wijkraad Heeswijkse Kampen hebben ervoor gekozen om in eerste instantie onze inwoners van onze wijk met elkaar in verbinding te brengen. Dit doen wij door o.a. teams tegen elkaar te laten strijden op een ludieke maar sportieve wijze om de beschikbaar gestelde prijzen. Hiervoor kunnen teams van 6-8 personen zich via deze pagina aanmelden.

U kunt een ludieke naam verzinnen en opgeven voor uw team, deze zal worden omgeroepen bij start van de activiteit en hopelijk bij de prijsuitreiking. Via onderstaand formulier kunt u zich opgeven. Er is één captain per groep. De naam van de captain wordt tijdens de dag door ons aangesproken als verantwoordelijke voor zijn/haar team. In de voorbereidingen kan het zijn dat wij de captains benaderen om laatste informatie door te geven. Dit kan o.a. betrekking hebben op de aanvangstijden. Deelname is op eigen risico.

Levend tafelvoetbalspel:

Het leuke van dit spel is dat de deelnemende teams onderling verbonden zijn. Het resultaat is dat het vrij bewegingen beperkt is en iedereen nog meer van elkaar afhankelijk is, zoals vergelijkbaar met een tafelvoetbalspel. Tevens zijn er scheidsrechters die toezien op de regels tijdens de wedstrijd.

Voor de opgevende teams is het van belang spelers op te geven die ongeveer van gelijke grootte zijn en dat er geen kleine kinderen tussen volwassenen spelen. Vanwege de aangebrachte beperkingen in het spel kunnen zij niet goed meedoen. U kunt zich opgeven in 2 categorieën. Jeugdteams tot en met 12 jaar en vanaf 13 jaar. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld. Een team bestaat uit maximaal 8 spelers/speelsters

Het schema en verdere informatie volgt.

De spelregels vindt u hier

Jungle run:

Een tweede sportieve uitdaging is de ‘Jungle run’. Deze spectaculaire 45 meter lange luchtkussenbaan bestaat uit diverse hindernissen die individuen uit de teams zo snel mogelijk moeten zien af te leggen.

Deze teams kunnen wel bestaan uit kinderen en volwassenen en ook kan elk team verschillende aantallen deelnemers bevatten. Hiervoor zullen diverse categorieën worden samengesteld. U kunt dus samen met kinderen inschrijven.

 

 

Aanmelding team

Inschrijven kan tot en met 28 juni 2019!